veelgestelde vragen over levering

Heb je een vraag? Dan kun je bij onze online Klantenservice terecht. Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of je vraag erbij staat. Kun je geen antwoord vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Ik wil de kaarten liever ophalen bij de HEMA-winkel in mijn buurt.

  toon
  Dit kan. Je betaalt dan geen verzendkosten. Om jouw dichtstbijzijnde HEMA winkel te vinden, ga je naar winkels en vul je je woonplaats of postcode in.
 • Mijn bestelling is (nog) niet aangekomen. Wat nu?

  toon
  Als je jouw bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur plaatst, dan worden jouw kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en bij PostNL aangeboden ter bezorging. Wat er na het aanleveren van jouw kaartjes bij PostNL met je kaartjes gebeurt, hebben wij helaas niet in de hand.
  Je krijgt na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per mail. Wanneer je deze mail wel hebt gehad, maar je bestelling na een paar dagen nog niet is bezorgd neem dan contact met ons op. Vermeld daarbij je bestelnummer, deze vind je in de bevestigingsmail. In de meeste gevallen ligt de oorzaak in een foutief ingevoerd adres. Controleer daarom de adresgegevens goed voordat je jouw bestelling plaatst.
 • Hoe weet ik of mijn bestelling is verstuurd?

  toon
  Nadat je jouw bestelling hebt betaald en deze betaling is goedgekeurd ontvang je van ons een bevestigingsmail en worden je kaartjes gedrukt en verzonden.
 • Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling.

  toon
  Na een succesvolle bestelling wordt er automatisch binnen enkele minuten een bevestigingsmail gestuurd. Heb je deze mail niet ontvangen? Mogelijk is de e-mail in je ongewenste mail beland. Kijk of de bevestigingsmail in de map met ongewenste e-mail terecht is gekomen. Kun je de e-mail nog steeds niet vinden, ga dan naar 'Mijn HEMA-bestellingen' en controleer of de bestelling geplaatst is. Staat je bestelling niet in de lijst? Plaats je bestelling dan opnieuw.  Heb je daadwerkelijk geen bevestigingsmail gehad? Neem dan contact op met de online klantenservice.
 
-->