banner_moment banner_faq banner_mijn_bestellingen

Kerstkaarten maak je gemakkelijk zelf

Al sinds vele jaren kan je bij HEMA je eigen kerstkaarten maken. Het leukste zijn ze met een eigen foto versierd met plaatjes, kaders en achtergronden. Op deze manier maak je in slechts enkele minuten een persoonlijke kerskaart voor jouw familie en vrienden.

Er is nu een geheel nieuwe collectie waaruit je kan kiezen. Dit jaar zelfs exclusief een zakelijk assortiment. In de nieuwe module, die je ook kunt gebruiken op jouw tablet, pas je de wenskaart simpel aan naar je eigen wensen. Het is zelfs mogelijk de kaart helemaal zelf te ontwerpen. Kies daarom in het assortiment voor de ‘ontwerp het zelf’ variant.

De kerstkaarten zijn van hoogstaande kwaliteit en het beste geprijsd in de markt. Je kunt de kaart enkel en dubbel bestellen in verschillende formaten. Ze zijn allemaal prima te beschrijven. Het speciale aan de HEMA wenskaarten is dat deze een afgeronde hoek hebben en hierdoor een luxe uitstraling hebben. Je bestelt al een setje van 20 kaarten inclusief enveloppen vanaf 8.- (exclusief 1.50 verwerkingskosten). Dit is een speciaal actietarief.

Daarnaast heb je ook de keuze om een set van 10 kaarten te bestellen. Deze komen met een speciale crafted envelop en zijn te bestellen in drie verschillende papiersoorten. Deze setjes komen vanaf een prijs van 8.- (exclusief 1.50 verwerkingskosten). Let op: je bestelt de kaarten altijd in een set van 10 of 20 kaarten.

De setjes kerstkaarten kun je online betalen en dan worden de kaarten thuisgestuurd. Hier zijn verzendkosten aan verbonden. Zit er een HEMA in de buurt, dan kun je ze daar ook ophalen. Dit is gratis is en net zo gemakkelijk.

Wacht daarom niet langer en verras je familie en vrienden dus met een echte persoonlijke kerstkaart van HEMA. Wees op tijd en bestel nu je kerstkaarten. HEMA maakt gewoon bijzonder.

 

-->