stalenset

stalenset papiersoorten

De geboortekaartjes kun je laten drukken op 5 verschillende soorten papier. Weet je niet zeker welk papier je het mooiste vindt voor jouw kaart? Bestel dan een stalenset zodat je alle papiersoorten kunt bekijken. Bij de stalenset krijg je een kortingscode t.w.v. 2.50 die je kunt gebruiken wanneer je jouw geboortekaartjes bestelt. De code is 3 maanden geldig. meer informatie

2.50 voor 11.00 uur besteld de volgende werkdag in huis

in winkelmandje

over dit artikel

 • stalenset met een voorbeeld van de 5 verschillende papiersoorten
  • neutraal (meerprijs 0.20 per kaart)
  • linnenstructuur (meerprijs 0.60 per kaart)
  • parelmoer (meerprijs 0.80 per kaart)
  • satijn
  • glanzend (meerprijs 0.40 per kaart)
 • los te bestellen of samen met een proefkaartje
 • bij de stalenset krijg je een kortingscode t.w.v. 2.50 die je kunt gebruiken wanneer je jouw geboortekaartjes bestelt. De code is 3 maanden geldig.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

gratis
afhalen bij een winkel in de buurt
levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

papiersoorten

uit welke papiersoorten kan ik kiezen?

De geboortekaartjes kun je laten drukken op vijf verschillende papiersoorten:

neutraal
Gedrukt op 300 grams ongecoat mat papier waardoor je de structuur ziet. Het resultaat is mooi neutraal met een zachte uitstraling. Meerprijs 0.20 per kaart.

linnenstructuur
Gedrukt op 280 grams mat papier met een linnen structuur. Deze papiersoort geeft een chique en neutrale uitstraling. Meerprijs 0.60 per kaart.

parelmoer
Gedrukt op 300 grams gladgestreken papier met een parelmoer afwerking. Op dit papier worden kleuren scherp en helder weergegeven. Meerprijs 0.80 per kaart.

satijn
Gedrukt op 300 grams gladgestreken papier waarop kleuren rijk en sprankelend worden weergegeven.

glanzend
Gedrukt op 300 grams gladgestreken papier met een glanzende afwerking. Op dit papier zijn kleuren helder en door de afwerking is de kaart steviger. Meerprijs 0.40 per kaart.

foto als achtergrond 2

kies uit meer dan 250 designs

Bij HEMA kun je een geboortekaartje kiezen uit meer dan 250 vooraf samengestelde designs. Zie je een design dat je leuk vindt, maar wil je er toch nog iets aan aanpassen? Dat kan! Alle designs kun je helemaal naar wens aanpassen met teksten, foto's, cliparts, kaders en achtergronden. Je kunt ook met een blanco kaart beginnen en zo een eigen design maken.

foto als achtergrond 2

bestel eerst een proefkaartje

Als je een mooi ontwerp hebt gemaakt, kun je ervoor kiezen om een proefkaartje op een papiersoort naar keuze te bestellen. Zo kun je het ontwerp controleren en het geboortekaartje bekijken. Voor het proefkaartje kun je verzonnen gegevens invullen, zoals een nepnaam en een willekeurige geboortedatum. Let er wel op dat je de informatie aanpast voordat je je definitieve bestelling doet.

foto als achtergrond 2

papiersoort en enveloppen

Jouw ontwerp kun je laten drukken op 5 verschillende papiersoorten: neutraal, linnenstructuur, parelmoer, satijn en glanzend. Weet je niet zeker welk papier je het mooiste vindt voor jouw geboortekaartje? Bestel dan een stalenset van de papiersoorten. Bij de stalenset krijg je een kortingscode t.w.v. 2.50 die je kunt gebruiken wanneer je jouw geboortekaartjes bestelt. De code is 3 maanden geldig.

Voor het versturen van de geboortekaartjes kun je kiezen uit 6 verschillende kleuren enveloppen: donkerroze, dolfijngrijs, wit, lentegroen, babyblauw en kraft. De enveloppen kun je al eerder bestellen, los van de geboortekaartjes. Dan kun je ze alvast schrijven.

foto als achtergrond 2

tips voor het versturen

We raden je aan om optijd te beginnen met het ontwerpen van een geboortekaartje. Wanneer je van tevoren al een ontwerp hebt gemaakt en deze hebt getest met een proefkaartje, hoef je na de geboorte alleen nog maar de informatie aan te passen. Let op dat je de naam, geboortedatum en andere gegevens juist invult en de geboortekaartjes zijn klaar om te versturen. Bestel je op werkdagen voor 11.00 uur? Dan heb je de geboortekaartjes de volgende werkdag al in huis of liggen ze na 3 werkdagen klaar in de winkel.

TIP: bestel de enveloppen al wat eerder dan de geboortekaartjes, dan kun je ze alvast schrijven.

-->