envelop donkerroze

enveloppen

Voor het versturen van de geboortekaartjes kun je kiezen uit 6 verschillende kleuren enveloppen: donkerroze, dolfijngrijs, wit, lentegroen, babyblauw en kraft. Kies de enveloppen die het mooist bij jouw geboortekaartje passen en voeg deze toe aan je bestelling. Tip: bestel je enveloppen al eerder, dan kun je ze rustig schrijven. meer informatie

kleur:
donkerroze
dolfijngrijs
wit
lentegroen
babyblauw
kraft
formaat
het aantal

5 voor 11.00 uur besteld de volgende werkdag in huis

over dit artikel

 • keuze uit 6 verschillende kleuren
  • donkerroze
  • dolfijngrijs
  • wit
  • lentegroen
  • babyblauw
  • kraft
 • in 14x14 cm voor een kaart van 13x13 cm of 16x16 cm voor een kaart van 15x15 cm
 • stevig, niet doorschijnend papier
 • te bestellen per 10 stuks
 • ook apart van de geboortekaartjes te bestellen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

gratis
afhalen bij een winkel in de buurt
levertijd is ongeveer 2 tot 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder  'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de  algemene voorwaarden  vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

foto als achtergrond 2

kies uit meer dan 250 designs

Bij HEMA kun je een geboortekaartje kiezen uit meer dan 250 vooraf samengestelde designs. Zie je een design dat je leuk vindt, maar wil je er toch nog iets aan aanpassen? Dat kan! Alle designs kun je helemaal naar wens aanpassen met teksten, foto's, cliparts, kaders en achtergronden. Je kunt ook met een blanco kaart beginnen en zo een eigen design maken.

foto als achtergrond 2

bestel eerst een proefkaartje

Als je een mooi ontwerp hebt gemaakt, kun je ervoor kiezen om een proefkaartje op een papiersoort naar keuze te bestellen. Zo kun je het ontwerp controleren en het geboortekaartje bekijken. Voor het proefkaartje kun je verzonnen gegevens invullen, zoals een nepnaam en een willekeurige geboortedatum. Let er wel op dat je de informatie aanpast voordat je je definitieve bestelling doet.

foto als achtergrond 2

papiersoort en enveloppen

Jouw ontwerp kun je laten drukken op 5 verschillende papiersoorten: neutraal, linnenstructuur, parelmoer, satijn en glanzend.

Voor het versturen van de geboortekaartjes kun je kiezen uit 6 verschillende kleuren enveloppen: donkerroze, dolfijngrijs, wit, lentegroen, babyblauw en kraft. De enveloppen kun je al eerder bestellen, los van de geboortekaartjes. Dan kun je ze alvast schrijven.

foto als achtergrond 2

tips voor het versturen

We raden je aan om optijd te beginnen met het ontwerpen van een geboortekaartje. Wanneer je van tevoren al een ontwerp hebt gemaakt en deze hebt getest met een proefkaartje, hoef je na de geboorte alleen nog maar de informatie aan te passen. Let op dat je de naam, geboortedatum en andere gegevens juist invult en de geboortekaartjes zijn klaar om te versturen. Bestel je op werkdagen voor 11.00 uur? Dan heb je de geboortekaartjes de volgende werkdag al in huis of liggen ze na 3 werkdagen klaar in de winkel.

TIP: bestel de enveloppen al wat eerder dan de geboortekaartjes, dan kun je ze alvast schrijven.